Wist je dat 51% van de Nederlandse vrouwen ongelukkig is met haar lichaam? En dat 40% van de Europeaanse vrouwen ontevreden is over haar borsten (en dat 50% van de ondervraagden uit dit onderzoek liever een maatje kleiner hadden gewild)? Heftige cijfers als je het ‘After Eden’ vraagt. Met de goede lingerie kun je namelijk een heel eind komen als het gaat om de tevredenheid van je lichaam (inclusief billen en borsten natuurlijk!).

We doen het voor de mannen

Uit onderzoek is gebleken dat mannen de ogen het meest aantrekkelijke deel van de vrouw vinden, gevolgd door de billen en borsten. Ogen spreken boekdelen; een vrouw hoeft niet eens iets te zeggen om in haar ogen te kunnen zien hoe zij zich voelt. En als zij zich onzeker voelt door bijvoorbeeld slechte lingerie, is dat direct te merken. After Eden lingerie is dus niet alleen ‘handig’ maar ook een musthave voor glanzende oogjes en mooie ronde vormen.

Het is natuurlijk niet zo dat grotere borsten per se mooier zijn. Sterker nog: mannen vinden cup b groot genoeg. After Eden heeft bh’s en slips in alle soorten en maten, dus waar je ook behoefte aan hebt: bij After Eden ben je aan het goede adres.

Modellen van After Eden

Push-up bh’s, wel/niet voorgevormde bh’s, strapless bh’s, bandeau bh’s, basic bh’s, t-shirt bh’s, jarretels, slips, boxers, strings en hipsters… Je kunt het zo gek niet bedenken of After Eden heeft het in huis. Bh’s komen in allerlei soorten en maten. Het ene model staat vrouw A beter dan het andere model, terwijl het andere model vrouw B weer beter staat. Kortom, waar moet je nou op letten?

De balconette bh geeft een mooi decolleté onder een jurk of een top en zijn voor vrouwen die vinden dat de bovenkant van hun buste iets meer volume zouden mogen hebben. De bh-top heeft geen beugels of voorgevormde cups zodat hij makkelijk over je hoofd te trekken is. De After Eden bh-top is vooral een goede keus voor vrouwen met een kleinere cupmaat en niet al te veel ondersteuning nodig hebben.  De full-cup bh is juist wel weer geschikt voor vrouwen met volle borsten, want deze bedekken de borsten helemaal en alles blijft stevig op zijn plaats.

Vooral voor jezelf

Met welke reden je je lingerie ook koopt, het is altijd voor jezelf. Het geeft je zelfvertrouwen, het is een ‘essential’. Draag iets moois om de mannen te verleiden, maar voel je voornamelijk zelf goed in je vel met lingerie van After Eden!