Almere is zo'n beetje de nieuwste stad van Nederland. Je hoeft hier dus niet direct naartoe als je op zoek bent naar historie, oude panden en voobije tijden. Toch is er genoeg te zien in en om Almere. Om te beginnen de hotels in Almere. De hotels in Almere zijn allemaal erg luxe en van alle gemakken voorzien. Je kunt in verschillende hotels in Almere prima een aantal nachten doorbrengen. Er is ook genoeg te doen in Almere. Zo kun je er heerlijk shoppen, als tenminste alles weer gewoon open is, je kunt er heerlijk uit eten gaan en natuurlijk is er veel ruimte om heerlijk te wandelen.

Hotels in Almere zijn er voor iedereen

Of je nu lekker even eruit wilt en wilt genieten van een andere omgeving met je lief of dat je een zakelijke afspraak hebt, je kunt altijd terecht in verschillende hotels in Almere. Ook wanneer je een vergaderruimte zoekt of juist op zoek bent naar een plek waar je even helemaal de boel de boel kunt laten, je zit op je plek in Almere. Ga je voor rust of juist voor het bruisende leven in Almere? Het kan hier allemaal!

Wat is er te doen in Almere?

Je verwacht het niet, maar er is echt veel te doen, te bezoeken en te bekijken in Almere. Zo kun je prima een dag zoekbrengen in ZOO Almere jungle. Dit is niet zomaar een dierentuin, maar je kunt je hier echt even in een andere wereld wanen. Ook voor je kinderen is hier genoeg te doen. En wat denk je van Veiligheidsmuseum PIT? Daar vind je allerlei informatie over de Nederlandse hulpdiensten van toen en nu. Je kijkt je ogen uit naar de politieauto's van vroeger en wat denk je van de brandweerwagens? Je snapt haast niet dat daar branden mee geblust konden worden.

Of ga je voor Nederlandse natuur?

De Oostvaardersplassen zijn schitterend en vol met leven. Je ziet hier de meest bijzondere vogels en insecten. Je kunt een cruise doen over de Oostvaardersplassen, maar je kunt in dit gebied ook heerlijk wandelen. Vergeet je verrekijker niet mee te nemen, je wilt niets missen van alle flora en fauna in dit bijzondere gebied bij Almere. Wil je serieus meer weten over wat er vliegt en kruipt? Dan kun je ook een tocht maken onder leiding van een gids. Hij of zij is bekend in het gebied en kan de meest bijzondere dieren aanwijzen.