Stevige en betrouwbare werkschoenen zijn onmisbaar als je met zware, gevaarlijke en/of hete materialen werkt. Ze bieden bescherming en warmte, dus erg belangrijk om hierin te investeren. Maar waar moet je op letten als je nieuwe schoenen koopt en waarom zijn de schoenen van Sixton een absolute aanrader?

De juiste schoenen in de juiste omgeving

Stel; je werkt in de bouw. Dan is het natuurlijk heel belangrijk om met goed gereedschap te werken, want zonder goed gereedschap kan je geen goede producten opleveren. Ook draag je goede en praktische kleding. Deze beschermen je huid en houden je warm, maar vergeet je niet iets? Ja, je schoenen! Wanneer je kiest voor schoenen van Sixton zit je altijd goed. Er zijn namelijk veel verschillende werk- en veiligheidsschoenen verkrijgbaar van dit merk. Het maakt dus niet uit in welke sector en onder welke omstandigheden je werkt, er is altijd wel een schoen te vinden die bij jouw smaak en situatie past.

Sixton werk- en veiligheidsschoenen

Zoals eerder vermeld zijn er veel verschillende werk- en veiligheidsschoenen beschikbaar van Sixton. Hoe kan je nu precies zien wat de verschillen zijn tussen deze diverse schoenen? Ten eerste kan je goed herkennen wat veiligheidsschoenen zijn als je op internet zoekt, want bij dit soort schoenen staat er een “S” bij de specificatie. Deze “S” staat, zoals je wellicht al had voorspeld, voor “safety”. Er zijn verschillende soorten safety shoes verkrijgbaar, dus verdiep je goed in het soort veiligheidsschoen dat jij nodig hebt. De meest gangbare schoen bevat S3 en dit houdt onder andere in dat de schoen een beschermneus en antiperforatie zool heeft en waterafstotend en antistatisch is. Werk- en veiligheidsschoenen van Sixton zijn dus een hele veilige en betrouwbare keuze.

Praktisch, veilig en modieus

Sixton biedt dus betrouwbare, sterke en veilige schoenen. Nu denk je waarschijnlijk dat schoenen met deze eigenschappen niet modieus kunnen zijn. Maar dit heb je mis! Sixton heeft een ruim assortiment met prachtige schoenen. Bij de meeste schoenen zie je niet eens direct dat het veiligheidsschoenen zijn. Er zijn werkschoenen van dit merk verkrijgbaar die eruit zien als stoere sneakers. Waar de beschermneus er bij de meeste andere merken er nogal lomp uit kan zien, zie je dit bij deze sneaker bijna niet zitten. Maar je kan ook kiezen voor stijlvolle Sixton boots met een bovenlaag van leder. Wat je smaak ook is en wat voor schoen je ook zoekt; bij Sixton zit je altijd goed!