Het is natuurlijk helemaal geweldig dat jij en je partner (eindelijk) gaan trouwen. Maar daar komt altijd nog meer bij kijken dan je denkt. Het regelen van een feestlocatie is zo’n dingetje. Want waar gaan jullie het mooiste feest van jullie leven geven? Een feestlocatie is (op de kleding en de ringen na) het belangrijkst van allemaal. Je wilt het zelf naar je zin hebben, je gasten moeten zich prettig voelen en, ook niet onbelangrijk, je wilt niet rondlopen met hapjes en drankjes. Het huren van de juiste feestlocatie luistert daarom nog best nauw.

De perfecte feestlocatie voor jullie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het kan dus best zo zijn dat jullie smaken verschillen. Daarom kan je met de mensen van de feestlocatie altijd in overleg gaan over de aankleding van de zaal. Ook over de geserveerde hapjes, het diner en de drankjes zijn prima afspraken te maken. Wat denk je er bijvoorbeeld van om een cocktail te laten maken voor iedere gast? Een cocktail die precies staat voor waar jullie van houden. De mensen van de feestlocatie zijn altijd bereid om met jullie mee te denken. Er zijn geen problemen, wel uitdagingen en oplossingen. De feestlocatie kan de complete catering verzorgen, maar je kunt ook besluiten om een externe cateraar in te zetten. Datzelfde geldt voor de muziek. Wil je een band? Wil je een dj? Alles is (in overleg) mogelijk.

Contact met de feestlocatie

Wanneer jullie eenmaal hebben besloten welke feestlocatie jullie gaan gebruiken, is het verstandig om even uitgebreid alle plannen te bespreken. De mensen van de door jullie gekozen feestlocatie willen ook even kennismaken en behalve simpele getallen (hoeveel volwassenen, hoeveel kinderen, hoe laat, tot hoe laat, hoeveel drankjes per persoon, noem maar op) ook van jullie horen wat jullie precies willen. Komen er stukjes (bijvoorbeeld zo’n gezellig huwelijks a-b-c) of juist niet? Moet er een gastenboek bijgehouden worden? Wordt de buitenruimte ook gebruikt?

The party is ON

Wanneer alles geregeld is, is de grote dag er sneller dan je ooit had kunnen dromen. Je bent bij het gemeentehuis en/of in de kerk getrouwd en dan is het tijd voor feest! Je zult merken dat de avond voorbij lijkt te vliegen. Helemaal als alles, zoals gepland, op rolletjes loopt. Je kunt echt genieten van jouw dag en hoeft je geen zorgen te maken over voldoende toiletpapier en aansluitingen voor de band of dj. Zo wordt het een dag met een gouden randje.