justvicky.nl

Waarom een gastenboek niet mag missen op je bruiloft

gastenboek bruiloft

De bruiloft is een dag die jij en je partner nooit meer willen vergeten. Hierom is een gastenboek bruiloft heel populair om aan te schaffen voor je grote dag. Een gastenboek bruiloft wordt gebruikt om de gasten van je bruiloft een stukje te laten opschrijven. Lees in deze blog waarom jouw bruiloft absoluut niet zonder gastenboek kan.

Prachtige herinneringen

De bruiloft is een dag waar jullie waarschijnlijk maandenlang aan hebben gewerkt. Het kiezen van een locatie, prikken van een datum, de meest prachtige bruidsjurk vinden en de gastenlijst samenstellen zijn tijdrovende bezigheden. Daarnaast komt nog de catering, de ceremoniemeester, de aankleding van de locatie, een dj, de drank en de indeling van de stoelen. Al met al een hoop geregel dus! Deze tijd van regelen en plannen lijkt vaak enorm lang te duren, terwijl de dag zelf juist zó snel voorbij gaat! Hierom is een gastenboek iets dat écht op nummer 1 op jullie bruiloft verlanglijstje moet staan.

Een gastenboek bruiloft kiezen

Als je gaat shoppen voor een gastenboek voor je bruiloft is het goed om even in gedachte te nemen wat jullie thema gaat worden. In de categorie ‘gastenboek bruiloft’ is er zo veel te vinden dat het soms overweldigend kan zijn. Als je van te voren al weet wat jullie thema is, kunnen jullie de categorie ‘gastenboek bruiloft’ makkelijk filteren. Kiezen jullie voor een klassiek thema voor jullie bruiloft? Daar past een mooi wit gastenboek bij. Doen jullie het graag wat moderner? Dan kunnen jullie ook kiezen voor alternatieve gastenboeken

Alternatieve gastenboeken voor je bruiloft

Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om te kiezen voor een origineel gastenboek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Jenga-spel als gastenboek. Dat werkt als volgt: koop een aantal Jenga spellen en leg de blokjes neer naast wat pennen. Elke gast kan op één blokje zijn of haar boodschap schrijven. Later kunnen jullie met dit spel spelen én tegelijkertijd herinneringen op te halen aan jullie dag.

Personaliseer je gastenboek

Een ander goed idee in de categorie gastenboek bruiloft is een gepersonaliseerd gastenboek. Jullie kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een gastenboek met jullie initialen erop, of een gastenboek met verschillende foto’s van jullie op de voorkant. Hoe het gastenboek er ook uit ziet, het gaat uiteindelijk om de inhoud. Neem na ongeveer een half jaartje na jullie bruiloft het gastenboek door om alle lieve boodschappen te lezen, en de mooie herinneringen weer op te rakelen.

Exit mobile version